Απίστευτη ταλαιπωρία για Πάλμα και Ονδούρα – Αυτό που έγινε… δεν υπάρχει!

Συντάκτης: Share:

Πριν από μερικές ημέρες η εθνική ομάδα της Ονδούρας με τον Λουίς Πάλμα στη σύνθεσή της έπαιξε στο Κουρασάο για το CONCACAF Nations League.

Κέρδισε με 1-0, ενώ ξημερώματα Τρίτης είναι να παίξει ξανά με τον ίδιο αντίπαλο, αυτή τη φορά στην Ονδούρα. Αν τελικά προλάβει να επιστρέψει… Διαβάστε παρακάτω το απίστευτο σκηνικό.

Η εθνική Ονδούρας λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορούσε να πετάξει από το Κουρασάο για Μαϊάμι κι από εκεί για το “σπίτι”. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ναύλωσε αεροπλάνο από την Κολομβία. Το οποίο δεν πέταξε ποτέ, μιας και διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη. Με αποτέλεσμα η αποστολή να παραμείνει καθηλωμένη στο Κουρασάο.

Τελικά, κατάφερε να πετάξει κι αναμένεται να επιστρέψει λίγες ώρες πριν από το ματς, οπότε ενδεχομένως να τεθεί θέμα αναβολής του.  Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Ονδούρας προσφέρθηκε να διαθέσει το κυβερνητικό αεροπλάνο, ενώ το κορυφαίο όλων! Η αποστολή του Κουρασάο πέταξε κανονικότατα και βρίσκεται στην Ονδούρα από την Κυριακή!