Από τη θεωρία… στην πράξη

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης σε λίγες ώρες θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, καθώς στις 18:30 θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο. Το παιχνίδι θα γίνει στο αθλητικό κέντρο, που φιλοξενεί τους Κιτρινόμαυρους στο Σοχάου.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

 

Το πρωί, στην προπόνηση που έγινε, πέρα από κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, φυσικά με μπάλα, ο Χερμάν Μπούργος, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και αφού τους μίλησε, για αρκετά λεπτά έκαναν μία άσκηση περισσότερο… θεωρίας. Και εξηγούμαστε.

Το σχέδιο ήταν να «μάθουν» οι ποδοσφαιριστές του πως θα στήνεται το τείχος, με ποια σειρά θέλει να μπαίνουν σε αυτό οι παίκτες του, ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι που θα είναι στη περιοχή, που ακριβώς πρέπει να βρίσκονται και ταυτόχρονα ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση του τερματοφύλακα, αναλόγως των συνθηκών. Ο Τόλης Τερζής έστηνε την μπάλα γύρω από την μεγάλη περιοχή, κάποιοι πήγαιναν στο τείχος και κάποιοι άλλοι ήταν εντός περιοχής. Επί της ουσίας λοιπόν ήταν άσκηση τακτικής αντίδρασης και προσέγγισης των στημένων φάσεων των αντιπάλων.