«Από τις πρώτες πωλήσεις ο Ματέο»

Συντάκτης: Share:

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης της ομάδας, που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Γκαρσία.

Η εφημερίδα «La Provincia» φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Λας Πάλμας, τονίζοντας πως απόφαση της διοίκησης είναι να μειώσει το μπάτζετ κατά 50% και μέσα από πωλήσεις παικτών να καλύψει την… χασούρα από τη φετινή αποτυχία να ανέβει κατηγορία.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Δύο παίκτες θα δουν άμεσα την πόρτα της εξόδου. Ο Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο ο πρόεδρος της Λας Πάλμας έχει πει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για πώλησή του στα τρία εκατ. ευρώ, θα είναι ο πρώτος που θα ελαφρύνει τις οικονομικές απώλειες. Η εξαιρετική σεζόν του στην Ελλάδα θα γεμίσει τα ταμεία της κίτρινης ομάδας».

Θα πρέπει να τονιστεί πάντως ότι οι εκπρόσωποι του Ματέο έχουν διαψεύσει σε όλους του τόνους πως υπάρχει οριστική συμφωνία για πώληση του ποδοσφαιριστή, πολύ περισσότερο στο ποσό που ισχυρίζονται οι Ισπανοί. Ο Άρης εδώ και καιρό έχει καταθέσει επίσημα την πρότασή του (και μάλιστα δια ζώσης, αφού ο Διαμαντόπουλος πήγε στα Κανάρια Νησιά) και περιμένει την απάντηση της Λας Πάλμας.

Δείτε Επίσης

Scroll Up