«Αποδείξαμε ότι είμαστε 100% επαγγελματίες»

Συντάκτης: Share:

Για την προσπάθεια του Άρη στα πλέι οφ και την κατάσταση…. γενικώς, μίλησε ο Χαβιέ Ματίγια, σε συνέντευξή του στη NOVA.

Αρχικά είπε: “Όταν είχαμε γεμάτο ρόστερ, δείξαμε ποιοι είμαστε. Σε όλους τους μεγάλους αντιπάλους του πρωταθλήματος βάλαμε δύσκολα. Ήμασταν ισάξιοι. Αυτοί έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς τώρα. Αυτοί έχουν γεμάτο ρόστερ, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Εκτός από την κούραση, εναντίον μας είναι και οι κλιματολογικές συνθήκες. Αποδείξαμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, όμως, ότι είμαστε 100% επαγγελματίες, τηρούμε τις συμφωνίες μας με τον σύλλογο! Βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα…”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Είμαστε προετοιμασμένοι, καθώς μπορεί να είμαστε κουρασμένοι, αλλά το ξέραμε. Νιώθουμε προστατευμένοι από τον σύλλογο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Τέλος, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σχολίασε: “Στόχο πάντα μπορείς να βρεις. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Έχουμε ένα επάγγελμα που λατρεύουμε, οπότε κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, οπότε πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίζουμε στο γήπεδό μας, δυστυχώς χωρίς τον κόσμο μας, αλλα είναι ένα μεγάλο ματς και πρέπει να αντεπεξέλθουμε”.