Λούκας Σάσα: «Αποφασιστικής σημασίας η ήττα στη Νορβηγία»

Συντάκτης: Share:
Λούκας Σάσα: «Αποφασιστικής σημασίας η ήττα στη Νορβηγία»

Από τους κορυφαίους του Άρη, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μόλντε, ο Λούκας Σάσα, μίλησε για τον άδοξο αποκλεισμό από το Europa League, αλλά και για τη δική του παρουσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος χαφ μετά το χθεσινό παιχνίδι:

Για τα συναισθήματά του για την κατάληξη του αγώνα με την Μόλντε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, διότι προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Τελικά όμως με ένα γκολ από κακοτυχία στην παράταση, χάσαμε κάτι που τόσο πολύ αξίζαμε και για το οποίο δουλέψαμε όλοι μας».

Για το πόσο έφταιξε το πρώτο ματς: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο, δεν χωράει αμφιβολία. Ήταν αποφασιστικής σημασίας. Γνωρίζαμε ότι δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ με κανέναν τρόπο. Το παλέψαμε, αλλά ήταν τόσο κακό αποτέλεσμα αυτό της Νορβηγίας και αποδείχθηκε καθοριστικό».

Για την δική του εμφάνιση: «Πιστεύω ότι στην συνέχεια της σεζόν ότι μπορώ να είμαι ακόμα πιο χρήσιμος. Πήγα πολύ καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, του τρεξίματος και του πρέσινγκ, αλλά μπορώ να προσφέρω και ποιότητα».

Για το κατά αν επηρέασε η αλλαγή συστήματος την ομάδα στην Νορβηγία, με δεδομένο ότι επανήλθε στο 4-2-3-1: «Δεν είναι θέμα τακτικής ή συστήματος. Έγιναν λάθη και υπήρξαν κακοτυχίες. Ατομικά και ομαδικά. Όπως και η αποβολή. Έπαιξαν πολλά ρόλο. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι παίζουμε πιο άνετα με το 4-2-3-1, αλλά έχουμε την ευφυΐα να προσαρμοζόμαστε».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Αλλάς μας πληγώνει κιόλας, διότι θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με μία πρόκριση».

Scroll Up