ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανεβαίνει στη λίστα ο Γιαταρά!

Συντάκτης: Share:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανεβαίνει στη λίστα ο Γιαταρά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά του Άρη, έστω κι αν οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να υπογράψουν παίκτη, αν πρώτα δεν λυθεί το ban και η απαγόρευση που έχει επιβληθεί από τη FIFA.

Μια υπόθεση πάντως που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

Πέρα από τις επιλογές πρώτης γραμμής, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει κι άλλους ποδοσφαιριστές για να γεμίσει το ρόστερ του με παίκτες που μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται πως έρχονται για εναλλακτικές λύσεις, αλλά στην πορεία μπορεί και να αποδειχθούν πολύτιμοι.

Μία από αυτές τις επιλογές, όπως αποκάλυψε η SFINA.GR είναι ο Μοχάμεντ Γιαταρά. Ο 26χρονος επιθετικός από τη Νέα Γουινέα, έμεινε ελεύθερος από την Οσέρ, όπου αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, ενώ είχε απασχολήσει τον Άρη και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η περίπτωσή του έχει… ανέβει σημαντικά στη σχετική λίστα των Κιτρινόμαυρων, κερδίζοντας καθημερινά πόντους.

Έχει υπάρξει επαφή με την πλευρά του παίκτη και μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη για διαπραγμάτευση. Ο Άρης έχει μεταφέρει το ποσό που θέλει να διαθέσει κι αναμένει την απάντηση του 26χρονου Αφρικανού. Φαίνεται πως αν πέσει κάτω από τις 200 χιλ. ευρώ, η μεταγραφή είναι πολύ πιθανό να γίνει.

Scroll Up