ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σύσκεψη κορυφής στον Άρη. Τα βάζουν κάτω κι αποφασίζουν!

Συντάκτης: Share:
Σύσκεψη κορυφής στον Άρη. Τι αποφάσισαν Καρυπίδης-Χαριστέας!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Άρη. Κι όχι μόνο επειδή υπάρχει ματς, αλλά και γιατί αναμένεται να μπουν οι βάσεις του αγωνιστικού σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR πιθανότατα το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ. Σαν θέμα από μόνο του παρουσιάζει ενδιαφέρον…

Κεντρικό θέμα συζήτησής τους θα είναι ο καλοκαιρινός αγωνιστικός σχεδιασμός και γενικά όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα. Επί τάπητος θα τεθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού τεχνικού, με τον οποίο έχει γίνει μια προκαταρκτική συζήτηση, ενώ θα υπάρξουν και αποφάσεις σχετικές με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται και τους οποίους θέλει ο Άρης.

Ήδη έχει γίνει επίσημη πρόταση στον Φραν Βέλεθ και κάποιες κουβέντες με τους Ματίγια, Κόρχουτ και Κουέστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στον Άρη.

Scroll Up