Αποθεωτικά σχόλια στην Αυστραλία για τον Τζέγκο! (pics)

Συντάκτης: Share:

Έπειτα από καιρό, ο Τζέιμς Τζέγκο έπαιξε στην ενδεκάδα της εθνικής Αυστραλίας και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ήταν από από τους κορυφαίους!

Ο μέσος των Κιτρινόμαυρων αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του 0-0 με τη Σαουδική Αραβία κι όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά ΜΜΕ… εντυπωσίασε.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportingnews.com, στο οποίο με τίτλο: “Ο Τζέιμς Τζέγκο έλυσε το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή”, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

Με τους αστέρες της μεσαίας γραμμής Άαρον Μούι και Τομ Ρόγκιτςνα λείπουν και οι δύο, ο Γκράχαμ Άρνολντ έκανε την έκπληξη και επέλεξε να ξεκινήσει τον Τζέιμς Τζέγκο σε μια τριάδα στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Τζάκσον Ιρβάιν και Αϊντίν Χρούστιτς.

Οι Socceroos δυσκολεύτηκαν στη μεσαία γραμμή απέναντι στην Ιαπωνία την τελευταία φορά, καθώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα και να πιέσουν αποτελεσματικά προς τα εμπρός.

Η προσθήκη του Τζέγκο φάνηκε να διορθώνει αυτό το πρόβλημα ενάντια στη Σαουδική Αραβία, καθώς έδωσε βάθος και επέτρεψε στους Ιρβάιν και Χρούστιτς να είναι πιο ασφαλείς πηγαίνοντας προς την επίθεση.

Μερικές από τις πάσες του και του Χρούστιτς ήταν εξαιρετικές κατά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, με αυτό το νέο τρίο στη μεσαία γραμμή έχει καλή ισορροπία”.

Δείτε και μερικές αναρτήσεις στα social media: