Άρης-μπάτζετ: Μπορεί να υπάρξουν… εκπλήξεις!

Συντάκτης: Share:

Όπως είναι γνωστό, αργά το απόγευμα του Σαββάτου έγινε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα.

Πάρθηκαν αποφάσεις και δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές, τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι να φανεί αν θα υπάρχει… φως από την υπόθεση της FIFA.

«Θα γίνουν κινήσεις με σύνεση όχι υπερβολές και σπατάλες όπως πέρσι» ήταν το μήνυμα που πέρασε προς τα έξω η ΠΑΕ Άρης ως ένα κομμάτι της συζήτησης των δύο ανδρών. Αυτό μεταφράστηκε από πολλούς ως απόφαση για να μειωθεί το μπάτζετ. Λογική σκέψη, αν αναλογιστεί κανείς πως και όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ένα τέτοιο κλίμα περνούσε προς τα έξω.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα… μπάτζετ δεν έχει κλείσει για τον Άρη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Ο Καρυπίδης δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις επαφές, οικονομικής φύσεως, για την ΠΑΕ Άρης και μάλιστα όπως έλεγε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη των Κιτρινόμαυρων: «Τα πράγματα είναι ρευστά ακόμη. Μπορεί και να μην γίνει μείωση και να υπάρξουν εκπλήξεις!».