Άρης: Σήμερα τα λένε για μειώσεις – Ποια είναι η πρόταση στους παίκτες

Συντάκτης: Share:
Ιδιαίτερα μηνύματα από Χαριστέα και Δεληζήση

Όπως είχε αποκαλύψει η SFINA.GR μέσα στην εβδομάδα ήταν να αρχίσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για το θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια, λόγω κορωνοϊού.

Ήδη, ο Άγγελος Χαριστέας έχει καταστρώσει το πλάνο του κι έχει καταλήξει σε αυτά που θα προτείνει και πλέον εκείνο που απομένει είναι να γίνει μια κουβέντα με τους παίκτες. Ενήμερος βεβαίως είναι και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να βρεθεί άμεσα λύση κι αν είναι εφικτό πριν αρχίσουν τα πλέι οφ της Super League, ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν το μυαλό τους μόνο στα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους αρχηγούς της ομάδας έχει γίνει ήδη μια ενημέρωση κι εκείνοι με τη σειρά τους μίλησαν με τους συμπαίκτες τους.

Σήμερα, ο Χαριστέας με τους παίκτες θα κάνουν μια κουβέντα για το θέμα και θα κατατεθούν οι τελικές προτάσεις. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ποσοστά κι άλλες λεπτομέρειες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μείωση που προτείνεται δεν είναι «κάθετη», προφανώς ανάλογα με το ύψος των απολαβών, ενώ συμβόλαια από 70.000 ευρώ και κάτω δεν θα «αγγιχτούν». Ακόμη, στις μειώσεις αποδοχών συμμετέχουν τόσο ο Άγγελος Χαριστέας, όσο και ο Μίχαελ Ένινγκ.

Επιπλέον είναι πάρα πολύ πιθανό να προβλεφθούν… κίνητρα, όπως για παράδειγμα, την «κάλυψη» της μείωσης μέσω bonus επίτευξης στόχων, όπως για παράδειγμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Scroll Up