Αυτά είπε ο Ένινγκ στους παίκτες πριν την προπόνηση!

Συντάκτης: Share:

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο πως η σημερινή (3/12) προπόνηση του Άρη, εκτός από τρέξιμο θα είχε και κουβέντα. Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή την απώλεια βαθμών στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Γερμανός τεχνικός επί της ουσίας τόνισε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που έγινε από την ομάδα, προσθέτοντας πάντως ότι χρειάζεται παραπάνω δουλειά για την βελτίωση κάποιων λεπτομερειών.

“Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνατε. Δεν μπορώ να έχω παράπονα, γιατί επιμείνατε μέχρι τέλους και προσπαθήσατε για τη νίκη. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες, που πρέπει να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε και πάνω σε σε αυτές θα δουλέψουμε στις προπονήσεις”, τους είπε μεταξύ αλλών.

Δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα σχολίασε ότι…: “αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στο πλάνο που έχουμε από την πρώτη στιγμή”.  Προσθέτοντας πως…: “δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά να βελτιώσουμε συγκεκριμένα κομμάτια στο παιχνίδι μας για να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει”.

Καταλήγοντας ο Μίχαελ Ένινγκ ανέφερε: “Είμαι βέβαιος ότι όλα εξαρτώνται μόνο από εμάς στη συνέχεια. Συγκέντρωση τώρα στον Ατρόμητο, πάμε για να κερδίσουμε”.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up