Βένος: “Μπορεί να κερδίσει ο Άρης, το κάναμε και με την Ίπσγουϊτς…’

Συντάκτης: Share:

Αισιόδοξος παρουσιάσθηκε ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 για το ματς της Πέμπτης και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Άρης έχει παίξει πολλά μεγάλα παιχνίδια και τα κέρδισε ή πέτυχε σπουδαίες προκρίσεις στο παρελθόν και θυμάμαι το παιχνίδι με την Ίπσγουϊτς στο Καυτανζόγλειο, όταν χάσαμε 5-1 στην Αγγλία από ένα ανεκδιήγητο διαιτητή και προηγηθήκαμε 3-0 στο 65΄,  για να χάσει στο 68΄μια μεγάλη ευκαιρία ο Τσιριμώκος να κάνει το 4-0 και σε πέντε λεπτά μας έβαλε το γκολ ο Γκέϊτς και κερδίσαμε τελικά 3-1, αλλά το παλέψαμε και στο τέλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και μας χειροκροτούσε. Φοβερές στιγμές, δεν ξεχνιούνται! Γιατί να μην τις επαναλάβουν την πέμπτη οι παίκτες του άρη;”

-“Ο κόσμος είναι αλήθεια ότι απογοητεύθηκε από το 3-0, είναι και Δεκαπενταύγουστο, δεν ξέρω εάν θα γεμίσει το γήπεδο, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όσοι μπορούν, πρέπει να πάνε στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα, που χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της. Η Μόλντε έχει κενά και μπορούν να τα βρουν οι παίκτες του Άρη, με πάθος και ενθουσιασμό από τα πρώτα λεπτά. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ για να τους αιφνιδιάσουμε…”

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up