Δεν αλλάζουν πολλά, στην ενδεκάδα του Άρη

Συντάκτης: Share:
LIVE! Άρης-Παναθηναϊκός (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για τον αγώνα με την Ξάνθη φανέρωσε στη χθεσινή προπόνηση ο Μίχαελ Ένινγκ.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα και μάλιστα υπάρχει πιθανότητα οι Κιτρινόμαυροι να συνεχίσουν με τους ίδιους ποδοσφαιριστές βασικούς, όπως και στα τελευταία ματς. Όπως άλλωστε είπε ο Γερμανός τεχνικός κατά την παρουσίασή του, δύσκολα θα προχωρήσει άμεσα σε πολλές διαφοροποιήσεις, αλλά θα προσπαθήσει σταδιακά να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας κάποια από τα στοιχεία που επιθυμεί.

Ο Ένινγκ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και ιδιαίτερα στα στημένα, όπως καταγράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, κάτι που συνεχίστηκε και χθες.

Ο κόουτς του Άρη είχε στη διάθεσή του και τους Φετφατζίδη-Έμαν, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις εθνικές «υποχρεώσεις» τους και προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ένινγκ. Αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται στο βασικό σχήμα των Κιτρινόμαυρων, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στο «Δασυγένειο» και πιθανότατα ο προπονητής του Άρη να δείξει περισσότερα πράγματα σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα.

Scroll Up