“Διαφήμιση” του Άρη μέσω τις οικογένειας Γκρέι στην Αγγλία! (pic)

Συντάκτης: Share:

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει η βρετανική εφημερίδα Sun στην… μετακόμιση της συζύγου του Αντρέ Γκρέι, Λι Αν Πίνοκ, στη Θεσσαλονίκη, λόγω… Άρη.

Είναι γνωστό πως σύντροφος του Αντρέ Γκρέι είναι η γνωστή τραγουδίστρια Λι Αν Πίνοκ, του συγκροτήματος Little Mix, που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές στην Αγγλία.

Οπότε, όπως είναι λογικό, η ζωή της απασχολεί τα βρετανικά ταμπλόιντς και κατ’ επέκταση υπάρχουν αναφορές και στον επιθετικό του Άρη.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή αγγλική εφημερίδα Sun, φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Πίνοκ αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και μόνο για επαγγελματικούς λόγους να επιστρέφει στην Αγγλία. Μάλιστα, τονίζεται πως η απόφασή της ελήφθη, αφού πέρασε έναν ολόκληρο μήνα στην πόλη, στο πλευρό του συντρόφου της.

Μάλιστα η ιστοσελίδα παραθέτει και δηλώσεις από το οικείο περιβάλλον της οικογένειας όπου αναφέρεται ότι: «Η δουλειά του Αντρέ σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός Ελλάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είναι μέρος της συμφωνίας ότι πρέπει να είναι εκεί για προπονήσεις και αγώνες. Προφανώς είναι αρκετά εύκολο να πετάξεις πέρα ​​δώθε καθώς είναι μόνο ένα ταξίδι τριών ωρών, αλλά είναι απολύτως λογικό για την Λι Αν  και τα παιδιά να είναι στη Θεσσαλονίκη μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερο».