Διακοφώτης: «Δεν το γνώριζε ούτε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας»

Συντάκτης: Share:
Διακοφώτης: «Δεν το γνώριζε ούτε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας»

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης αναφέρθηκε στο λάθος της ΕΠΟ στην έκδοση δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι και σημείωσε ότι το πόρισμα της επιτροπής που θα ελέγξει το ζήτημα θα κοινοποιηθεί τον Ιούνιο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν το γνώριζε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και η επιτροπή, θα τα ακούσουμε τώρα εμείς…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Επειδή υπάρχει αυτή η Επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση, δεν θέλω να κάνω κρίσεις για να μην πουν ότι επηρεάζω κάποιους συναδέλφους και πιστεύω ότι θα αποδειχθεί ποιος φταίει μετά το πόρισμα της επιτροπής».

 

Για το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες για να διαπιστωθεί το λάθος. «Αν δεν ήταν ο Ασπρόπυργος για να ζητήσει την μπλε κάρτα ενός παίκτης και για να δει γιατί καθυστερούσε το αίτημά του… δεν λέω ότι δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, θα έβγαινε στην επιφάνεια… Το σίγουρο είναι ότι δεν γνώριζε ο πρόεδρος και η αρμόδια επιτροπή. Θα δούμε ποιος είναι ο υπεύθυνος. Υπήρχε η διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη FIFA, ότι θα λυθεί και είναι ένα καθεστώς το οποίο έχουμε βρει εδώ και 10-15 χρόνια», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με το ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο:

 

«Υπήρχε διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη FIFA. Μετά την απόφαση του Διαιτητικού μας είπαν ότι δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα, αλλά τελικά αυτά ήταν λόγια του αέρα. Ένα κομμάτι της νομικής υπηρεσίας έκανε την επικοινωνία με τη FIFA. Εγώ θα ζητήσω αυτός που ευθύνεται να πληρώσει. Λάθη έχουν γίνει πολλά κι εγώ εδώ είμαι για να τα διορθώσουμε. Μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε το πόρισμα».

 

Πηγή: Metropolis 95.5

Scroll Up