Διευκρινίσεις από τον SUPER 3 Κύπρου

Συντάκτης: Share:

Με ανακοίνωσή του ο SUPER 3 Κύπρου, διευκρινίζει τι ακριβώς ισχύει με τους Κύπριους οπαδούς του Άρη και την είσοδό τους το γήπεδο.

Αναλυτικά:

Επειδή ο σύνδεσμος γίνεται δέκτης εκατοντάδων τηλεφωνημάτων σε σχέση με την κάρτα φιλάθλου και τη διάθεση των εισιτηρίων αναφέρουμε τα εξής:

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Μετά την κλήρωση με την ΑΕΛ επικοινώνησα, ως εκπρόσωπος τύπου του συνδέσμου, με το αρχηγείο της Αστυνομίας Κύπρου και σε ερώτηση τι θα ισχύσει με την κάρτα φιλάθλου για τους οπαδούς του ΑΡΗ στη Λάρνακα, η απάντηση ήταν ότι την ευθύνη φέρει o ΚΟA (Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού). Σε επικοινωνία με τον ΚΟΑ και υποβάλλοντας τη συγκεκριμένη ερώτηση, μου απάντησαν ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ που θα ταξιδέψουν από θεσσαλονίκη και διαθέτουν Ελληνικό διαβατήριο, η ταυτότητα, θα μπορούν με ένα από τα δύο να πάρουν εισιτήριο και να εισέλθουν στην κερκίδα που θα δοθεί στους φιλοξενούμενους. Χωρίς δηλαδή κάρτα φιλάθλου. Σε διευκρινιστική ερώτηση τι θα γίνει με τους Κύπριους αρειανούς, δηλαδή τα παιδιά που διαμένουν στην Κύπρο έχουν κυπριακή ταυτότητα και διαβατήριο, αλλά είναι οπαδοί του ΑΡΗ η απάντηση που έλαβα είναι ότι αυτοί θα χρειαστούν κάρτα φιλάθλου. Δε γνωρίζω αν έχει αλλαξει οτιδήποτε. Αν άλλαξε θα ενημερωθούμε όλοι από την ΠΑΕ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL ζήτησε και θα παραλάβει αριθμό εισιτηρίων τα αποία θα διατεθούν με αυστηρή προτεραιότητα στα μέλη του συνδέσμου

Scroll Up