Δηλαδή για όλα φταίει ο Νιαρχάκος;

Συντάκτης: Share:

Γενικά πάντα, ο “σωστός” τρόπος για να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον και να αποφύγεις να καταγράψεις ή τέλος πάντων να μεταφέρεις διάφορες καταστάσεις, είναι να ρίξεις όλο το φταίξιμο αλλού.

Στη δική μας περίπτωση, η αναφορά έχει να κάνει με το ματς του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για το οποίο έχουν γίνει συγκεκριμένες καταγγελίες από πλευράς Κιτρινόμαυρων. Ωστόσο για όλα αυτά φαίνεται ότι φταίει ο Δημήτρης Νιαρχάκος! Ναι, αλήθεια είναι. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Άρης ευθύνεται για όλα όσα κατήγγειλε… ο Άρης ότι έγιναν.

Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια στοχοποίησης του Νιαρχάκου, επειδή έκανε το αυτονόητο. Διαμαρτυρήθηκε. Δηλαδή να κάνει τι; Να κάθεται να βλέπει; Βλέπετε κάποιοι δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις. Θέλουν να κάθεσαι και να την… τρως χωρίς να πεις κουβέντα. Και ο κακός Νιαρχάκος λοιπόν τα προκάλεσε όλα, μέχρι και την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως προσπαθούν δηλαδή να πείσουν από χθες το βράδυ, την κοινή γνώμη ότι έγινε.

Φανταζόμαστε πάντως ότι από δω και στο εξής θα κυκλοφορήσουν πολλά παρόμοια βίντεο με αντιδράσεις ανθρώπων που κάθονται στους πάγκους. Όλων των ομάδων…