Δίπλα στον μικρό Χρήστο ο Μανώλης Σιώπης (pic)

Συντάκτης: Share:

Για ακόμη μία φορά ο Μανώλης Σιώπης, έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και βρίσκεται σε ανθρώπους που έχουν οικονομική ανάγκη για να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο παίκτης του Άρη, συμετείχε για ακόμα μία φορά σε μία πρωτοβουλία της CharityIdols και προσφέρει μία φανέλα του για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί.

Αναλυτικά: «O μέσος του Αρη Μανώλης Σιώπης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί, και προσφέρει την συλλεκτική φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του, με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουπερ Λιγκ στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

O μέσος του Αρη Μανώλης Σιώπης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί, και προσφέρει την συλλεκτική φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του, με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουπερ Λιγκ στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr ”Solidarity 4 Ever” ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) #manolissiopis #siopis #arisfc #superleague #helpchristos #charityidols #solidarity4ever #happycharity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις