Δυνατό τεστ με Αμβούργο (18:30, live SFINA.GR)

Συντάκτης: Share:

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Άρης, ο οποίος στις 18:30 ώρα Ελλάδας (μετάδοση από NOVA) θα αντιμετωπίσει, στο προπονητικό κέντρο που τον φιλοξενεί, το Αμβούργο.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

 

Η γερμανική ομάδα προετοιμάζεται σε κοντινή απόσταση από το Σοχάου και το σημερινό είναι το δεύτερο -και τελευταίο – φιλικό παιχνίδι της, μετά από το προχθεσινό κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ (2-2). Το Αμβούργο, τα τελευταία χρόνια, αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό των play off αλλά έχασε την άνοδο από την Χέρτα. Η γερμανική ομάδα είναι στην τελική ευθεία τη προετοιμασίας της μιας και σε περίπου δύο εβδομάδες (17/7) αρχίζει το πρωτάθλημα.

Ο Χερμάν Μπούργος θα έχει την ευκαιρία σήμερα να τσεκάρει κάποια από τα κομμάτια της τακτικής που δουλεύει στις προπονήσεις και παράλληλα, όπως επιτάσσει το γνωστό ποδοσφαιρικό κλισέ, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να «ξεμουδιάσουν».

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από το σημερινό, ο Άρης θα δώσει ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας του, και πιο συγκεκριμένα στις 4/7 με τη Γάνδη και στις 7/7 με τον Άρη Λεμεσού.