Δύο νίκες… ανάγκης για να έρθει ηρεμία!

Συντάκτης: Share:

Δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις απέμειναν για τον Άρη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δύο ματς μεγάλης σημασίας για πολλούς λόγους. Το ένα είναι ματς στόχου. Το άλλο… επιβεβαίωσης ότι ο κυνηγάει ένα στόχο. Αμφότερα; Παιχνίδια που οι νίκες φαντάζουν ως τα ιδεατά (ίσως και υποχρεωτικά), ώστε να επανέλθει στην ομάδα η ηρεμία, να ανέβει η ψυχολογία, να επιστρέψουν τα χαμόγελα, αλλά πάνω απ’ όλα για να διατηρηθεί ο Άρης “μέσα” σε όλα όσα διεκδικεί φέτος.

Αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης, ο Άρης θα ταξιδέψει αύριο (19/12) για την Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στο Κύπελλο και η νίκη θα φέρει την ομάδα στην επόμενη φάση του θεσμού, ίσως και σαν πρώτη. Το Κύπελλο αποτελεί στόχο και η πρόκριση θα δώσει τη δυνατότητα στον Άρη να διεκδικήσει στη συνέχεια ότι περισσότερο μπορεί. Με δεδομένο ότι απομένουν μόλις δύο ματς και μετά θα υπάρξει διακοπή λόγω εορτών, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ο Σάββας Παντελίδης να μην προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Και την Κυριακή (23/12)… η Ξάνθη. Εκεί όπου ο Άρης πρέπει να επιτέλουν να πάρει ένα must win παιχνίδι. Έστω κι αν όλη αυτή η κατάσταση φέρνει επιπλέον πίεση στο εσωτερικό της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστούν ο Παντελίδης και οι παίκτες του. Κι αν κρίνει κανείς από τις κουβέντες, τις τεlευταίες ημέρες στα αποδυτήρια, προφανώς κι έχει γίνει κατανοητό πόσο σημαντικό είναι για τον Άρη και την… ηρεμία του, να κλείσει το 2018 με δύο νίκες.