«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τον Χαριστέα…»

Συντάκτης: Share:

Ο Τόλης Τερζής ανέλυσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ για τα δικό του μέλλον στην ομάδα παρέπεμψε στους Θόδωρο Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα.

Στο αρχικό σχόλιό του στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Είχαμε ένα σκεπτικό πριν το παιχνίδι στο ξεκίνημα να δώσουμε λίγο χώρο στον Ολυμπιακό και να πάμε με διπλά μαρκαρίσματα στα πλάγια. Αριστερά το καταφέραμε, δεξιά χάσαμε μια-δυο φάσεις. Είχαμε σαν στόχο στο κλέψιμο της μπάλας να βγούμε γρήγορα στην κόντρα, το οποίο κάναμε αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε θα πιέσουμε να πάρουμε μέτρα στο γήπεδο. Τα κάναμε σε ένα βαθμό, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε δυο φάσεις με Μαντσίνι και Ντιγκινί, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Για την κουβέντα με τον Καρυπίδη στα αποδυτήρια κι αν θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής: «Μιλήσαμε και είπαμε να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αυτή της στιγμή. Υπάρχει και η διακοπή. Να γίνει μια ανασυγκρότηση και από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι πρέπει να αλλάξουμε το αγωνιστικό πρόσωπό μας. Όσο για μένα καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο τον πρόεδρο και τον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέας). Εγώ έχω κάνει μια κουβέντα και με τους δύο».

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη στο ημίχρονο: «Όπως ξέρετε όλοι, ο Γιάννης είναι ένα παιδί ψυχολογίας, αν του πάνε καλά μια-δυο φάσεις, τότε είναι καλά. Βγήκε στην κόντρα, δεν είχε καλές επιλογές και ίσως τον πήρε από κάτω. Επίσης, είχαμε κι άλλα παιδιά που θέλαμε να δούμε».

Για τον αποκλεισμό του Λάρσον από την αποστολή: «Ο Λάρσον είχε ένα πρόβλημα με το γόνατο. Είχε κάνει ένεση πριν από μια εβδομάδα. Του βάλαμε πάγο, μιλήσαμε με το γιατρό, ο οποίος θεωρεί ότι δεν ήταν 100% έτοιμος. Ετσι δεν τον χρησιμοποιήσαμε για να μην του κάνουμε και ζημιά».