Έγινε η συνάντηση Καρυπίδη, Χαριστέα και Ένινγκ! Τελειώνει θετικά του Γερμανού, όλες οι αποφάσεις!

Συντάκτης: Share:

Κάτι περισσότερο από τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ. Και η αλήθεια είναι πως προέκυψαν ειδήσεις!

Για μία ακόμη φορά (όπως και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ) επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γερμανό τεχνικό κι αν δεν προκύψει κάτι απροόπτο μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Με δεδομένα τα παραπάνω, ο Καρυπίδης έδωσε το ΟΚ σε Χαριστέα και Ένινγκ να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Έγινε κουβέντα για συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, υπήρξε οριστική συμφωνία στο ποιους παίκτες θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν στην ομάδα και από βδομάδα οι επαφές μαζί τους θα μπουν στην τελική ευθεία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό, υπάρχει συγκεκριμένα διαθέσιμο μπάτζετ για τις ανανεώσεις συμβολαίων, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπεραστεί, διότι στην ΠΑΕ δεν θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα της εταιρείας.

Από εκεί και πέρα μετά την προφορική συμφωνία με τον Ένινγκ, τέθηκε και ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν, που δεν είναι άλλος από την είσοδο της ομάδας στο Europa League.

Τέλος, Χαριστέας και Ένινγκ ανέλυσαν το πλάνο τους για τις ακαδημίες της ΠΑΕ, με δεδομένο ότι από το καλοκαίρι θα δώσουν μεγάλη έμφαση και στην αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής.

Scroll Up