ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξελίξεις στον Άρη! Προχωρημένες συζητήσεις για ανανεώσεις. Με ποιους και πότε αναμένονται οι εξελίξεις!

Συντάκτης: Share:
Ο «νέος» Άρης ήδη ετοιμάζεται!

Γεμάτο ήταν το τελευταίο 48ωρο στον Άρη. Η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν αναμενόμενο φέρνει εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων!

Πιο συγκεκριμένα από τις επαφές που έκαναν, κυρίως χθες, οι Καρυπιδης και Χαριστέας με τους παίκτες προκύπτει καταρχάς πως βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μπρούνο Γκάμα, Μιχάι Κόρχουτ και Ντάνιελ Λάρσον! Ο Άρης τους θέλει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα τελικά ραντεβού και λογικά θα πέσουν και οι υπογραφές!

Από εκεί και μέρα, μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα γίνει συνάντηση με τους Χαβιέ Ματίγια, Χουλιάν Κουέστα, Μπράουν Ιντέγε και Ούγκο Σόουζα για τις δικές τους ανανεώσεις! Ιδιαίτερα με τον Ματίγια είναι πιο προχωρημένη η κουβέντα όποτε θα γίνει τελικό ραντεβού για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν την αισιοδοξία τους.

Όπως γίνεται κατανοητό το πλάνο είναι να διατηρηθεί ένας κορμός παικτών και γύρω από αυτόν να γίνουν μετά οι προσθήκες, καθώς στον Άρη επιμένουν και αισιοδοξούν πως θα λυθεί το θέμα του ban.

Scroll Up