Ελεύθερος ο Αράνο, έρευνα από την ομάδα του!

Συντάκτης: Share:
«Ζόρια» για Αράνο, συνελήφθη στην Αργεντινή

Όπως έγινε γνωστό από χθες ο παλιός αριστερός μπακ του Άρη, Κάρλος Αράνο, συνελήφθη με την κατηγορία πως απείλησε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα ΜΜΕ της Αργεντινής τελικά αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο η όλη κατάσταση του προκαλεί πλέον προβλήματα… γενικώς στη ζωή του.

Η ομάδα στην οποία εργάζεται ως προπονητής στα τμήματα υποδομής, η Ρασίνγκ Κλουμπ, θα προχωρήσει σε δική της έρευνα, προκειμένου να δει αν συντρέχουν λόγοι απόλυσής του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεσμεύεται απέναντι στην Πρωτοβουλία Spotlight της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών σε συγκεκριμένες δράσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών, καθώς και ενάντια σε όλες τις μορφές βίας γενικότερα.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Racing Club επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για τις αξίες της ισότητας και του σεβασμού, τη θεμελιώδη βάση για την τήρηση του καθήκοντός μας ως κοινωνίας για την εξάλειψη της βίας. Η ηγεσία του συλλόγου δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν ο Κάρλος Αράνα θα συνεχίσει στην 5η ομάδα του συλλόγου, ως προπονητής”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Scroll Up