Έμεινε ελεύθερος ο Σαντίκου!

Συντάκτης: Share:

Παρελθόν για την Λεβάντε αποτελεί και επίσημα ο Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Άρη για την κορυφή της επίθεσης.

Πριν από λίγο η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία μαζί του για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, το οποίο είχε ισχύ για έναν χρόνο ακόμη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Η Λεβάντε και ο Αρμάντο Σαντίκου έφθασαν σε συμφωνία να τερματίσουν το συμβόλαιό τους που δέσμευε τις δύο πλευρές μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής μπήκε στην οικογένεια των Λεβαντίνων τον Ιανουάριο του 2018 από την Λέγκια Βαρσοβίας. Έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στην Λουγκάνο και τον Σεπτέμβριο του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μάλαγα.

Από την Λεβάντε θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την δουλειά και τον επαγγελματισμό σου και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου».

Εκείνο που μένει να φανεί πλέον είναι αν θα υπάρξει αναθέρμανση ενδιαφέροντος από τον Άρη ή αν ο έμπειρος φορ έχει αποφασίσει να αποδεχθεί κάποια από τις άλλες προτάσεις που έχει.