Ένα βήμα ακόμη προς την Ευρώπη

Συντάκτης: Share:

Στον Άρη θεωρούν κομβικής σημασίας την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ, για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης. Κι αυτό έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές.

Ο Σάββας Παντελίδης καλείται να αποφασίσε τι θα κάνει με τους Μάρτιν Τόνσο και Ντάνιελ Λάρσον. Αμφότεροι έχασαν προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων, είναι στην αποστολή, ωστόσο είναι αμφίβολη η παρουσία τους στο βασικό σχήμα.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Φραν Βέλεθ και στη θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο Δεληζήσης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, τα πράγματα μάλλον είναι ξεκάθαρα, αφού ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Ροζ-Δεληζήσης και δεξί μπακ ο Τζανακάκης. Για το αριστερό άκρο φαίνεται ότι «παίζουν» με τις ίδιες πιθανότητες οι Κόρχουτ και Βαλεριάνος.

Στα χαφ, το «δίδυμο» Σιώπη-Ματίγια δεν αλλάζει, ενώ για την μεσοεπιθετική γραμμή οι μόνοι «σίγουροι» είναι οι Ματέο Γκαρσία και Ντιγκινί. Ο Γάλλος είτε θα παίξει στην κορυφή, είτε στη θέση «δέκα» είτε ακόμη ως εξτρέμ, αν ο Παντελίδης επιλέξει για φορ τον Γιουνές. Ο Φετφατζίδης είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Λάρσον, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρτίνες ως αντί Τόνσο.

Για να το μαζέψουμε, στο 4-2-3-1 που θα παίξει ο κόουτς του Άρη, τα πιθανά σενάρια για το… «3-1» είναι τα εξής:
1. Στα φτερά Ματέο-Φετφατζίδης, «δεκάρι» ο Ντιγκινί και κορυφή ο Γιουνές.
2. Στα φτερά Ματέο-Φετφατζίδης, «δεκάρι» ο Μαρτίνες και κορυφή ο Ντιγκινί.
3. Στα φτερά Ματέο-Ντιγκινί, «δεκάρι» ο Μαρτίνες και κορυφή ο Γιουνές.

Τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν παίξει βασικός ο Τόνσο. Αν χρησιμοποιηθεί τελικά από την αρχή ο Αργεντινός, τότε ο Ντιγκινί θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.