Επέστρεψε με λίστα ο Διαμαντόπουλος

Συντάκτης: Share:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε το σχεδόν πενθήμερο ταξίδι του στο εξωτερικό.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη είχε επαφές με μάνατζερ, ομάδες, ακόμη και με ποδοσφαιριστές και «έφτιαξε» μία λίστα με παίκτες, οι οποίοι ταιριάζουν στα αγωνιστικά, αλλά και τα οικονομικά «θέλω» των Κιτρινόμαυρων. Επί της ουσίας απομένει η επιλογή μέσω αυτών, που θα είναι και η τελική, και στη συνέχεια θα προχωρήσουν τα μεταγραφικά θέματα του Άρη.

Εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως προσεχείς ημέρες, αφού πρώτα επιστρέψει από την Κίνα και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό θα συμβεί κάπου στα μέσα της εβδομάδας, όταν και θα προγραμματιστεί ένα ραντεβού με τον Διαμαντόπουλο. Οι δυο τους (και με τον Παντελίδη να είναι ενήμερος) θα καταλήξουν στις περιπτώσεις των παικτών για τους οποίους θα κινηθεί η ομάδα.

Φορ, χαφ και εξτρέμ στο προσκήνιο

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά το ταξίδι του στο εξωτερικό, ο Διαμαντόπουλος φέρεται να προχώρησε κάποιες υποθέσεις, φτάνοντάς τες μέχρι το σημείο της προφορικής συμφωνίας. Κατά μία πληροφορία σε αυτό το επίπεδο έχουν φτάσει περιπτώσεις, οι οποίες αφορούν στη θέση του φορ, του box to box μέσου, αλλά και του εξτρέμ, που αποτελούν μεταγραφικές προτεραιότητες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τους παίκτες, ακόμη κι αν υπογράψουν, να μην ανακοινωθούν μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις προηγούμενες ομάδες τους.