Επιστολή της κυβέρνησης σε FIFA για το θέμα του Άρη!

Συντάκτης: Share:
Θύμα ληστείας στέλεχος της ΠΑΕ Άρης! Έκλεψαν τις εισπράξεις του Άρης-Μόλντε!!

Εξέλιξη υπήρξε σήμερα (26/5) στο θέμα του Άρη και την προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί μια λύση για την τιμωρία που έχει επιβληθεί από τη FIFA.

Όπως ενημέρωσαν με κοινή ανακοίνωσή τους, ο ΑΣ και η ΠΑΕ Άρης, εστάλη επιστολή με τις υπογραφές των Γεραπετρίτη και Δημητριάδη (είναι ενήμερος και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης) προς την παγκόσμια συνομοσπονδία, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζεται πως η ΠΑΕ είναι η σύννομη με την ελληνική νομοθεσία.

Παράλληλα, τονίζεται πως συνεχίζεται η προσπάθεια από τα κυβερνητικά στελέχη για οριστική διευθέτηση του θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA.

Scroll Up