Έρχονται τα διαρκείας, ετοιμάζεται κι ο κόσμος να στείλει… μηνύματα!

Συντάκτης: Share:

Τις τελευταίες ημέρες ήταν πολλά τα θέματα που απασχόλησαν τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι πλέον μετά το “χαστούκι” της UEFA στην ΕΠΟ, μπορούν να προχωρήσουν στην επόμενη χρονιά.

Και μπορεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Αυτή αφορά στα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τα οποία αναμένεται να βγουν στον… αέρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό πλέον είναι… επιτακτική ανάγκη να ανταποκριθεί ο κόσμος. και να στηρίξει από το δικό του μετερίζι την προσπάθεια που γίνεται. Άλλωστε ο καθένας αντιλήφθηκε πλέον τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα. Συν το ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης, μέχρι στιγμής έχει πληρώσει πάνω από 4 εκατ. ευρώ σε αμαρτίες παλαιότερων διοικήσεων και προφανώς θα χρειαστεί τη βοήθεια του κόσμου.

Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να σταλεί το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Άρης είναι πιο ενωμένος από ποτέ κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά τα κέντρα αποφάσεων.