Έρλινγκ Μόε: «Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα…»

Συντάκτης: Share:

Το στίγμα του για τον αυριανό αγώνα του Άρη με την Μόλντε, έδωσε ο προπονητής της νορνηγικής ομάδας, Έρλινγκ Μόε.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα: “Νομίζω όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς έχουμε μεν το σκορ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Το βλέπουμε το αυριανό ματς, εντελώς ξεχωριστά.Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας ματς”.

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: “Αν κοιτάξεις τις ευκαιρίες, νομίζω ήταν δίκαιο αποτέλεσμα”.

Για τις συνθήκες του αγώνα: “Είμαστε τυχεροί γιατί πριν τρεις εβδομάδες το Μόλντε, είχαμε την ίδια θερμοκρασία. Νομίζω ότι σίγουρα πως θα δούμε ένα ματς με τις δύο ομάδες επηρεασμένες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να κουράσουμε τον αντίπαλο ακόμα περισσότερο”.

Τι ποσοστό πρόκρισης δίνει σε κάθε ομάδα: “Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Σίγουρα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, από ένα 0-0. Εχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πως θα το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει μόνο να αμυνθούμε, αλλά και βγούμε και μπροστά. Το πνεύμα και η σκέψη μας είναι να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρμόζει”.

Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα: “Εχουμε μία καλή ομάδα. Εχουμε 20 παίκτες και θα δω αύριο ποιους θα διαλέξω. Θα επιλέξω τους καλύτερους”

Για το αν όντως πιστεύει πως το 3-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα: ” Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ όταν είδα ξανά το ματς, είδα ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βλέπω μόνο τα στατιστικά”.