Έτοιμοι για υπογραφές παικτών, μόλις (και αν) ακούσουν τα ευχάριστα!

Συντάκτης: Share:

Από τον περασμένο χειμώνα, πριν γίνει γνωστή η τιμωρία του Άρη από τη FIFA, στην ομάδα είχαν κάνει προεργασία για μεταγραφική ενίσχυση.

Είχαν εντοπιστεί παικτές, με κάποιους είχε γίνει απλά μια κουβέντα και… κάποιοι άλλοι απλά περίμεναν να τους σταλούν τα εισιτήρια για να έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Οι εξελίξεις τους… πρόλαβαν όμως κι έτσι οι Κιτρινόμαυροι δεν έκαναν μεταγραφές.

Εκείνη η προεργασία δεν έχει πάει χαμένη μιας και αρκετοί στόχοι εξακολουθούν να είναι… στόχοι, δίχως ωστόσο να έχουν αλλάξει τα δεδομένα, τουλάχιστον από την πλευρά του Άρη. Εξέλιξη στο θέμα της FIFA, με την έννοια της άρση τους ban, ακόμη δεν υπάρχει, αυτή την περίοδο γίνονται οι τελικές διαπραγματεύσεις για κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και τα μεταγραφικά απασχολούν, έστω κι αν δεν είναι εφικτό να κλείσουν συμφωνίες και να πέσουν υπογραφές.

Πέραν όσων είχαν εντοπιστεί το χειμώνα, υπάρχουν συγκεκριμένες μεταγραφικές λίστες, οι οποίες εμπλουτίζονται καθημερινά με νέα ονόματα. Ο Άγγελος Χαριστέας, το τεχνικό τιμ και το τμήμα σκάουτινγκ εξακολουθούν να παρακολουθούν ποδοσφαιριστές, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με παίκτες που ενδιαφέρουν.

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι που ήταν ψηλά στη λιστά έχουν… χαθεί, όμως το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι έχει… δρόμο μπροστά του και κυρίως, πολλές επιλογές. Αναμένοντας λοιπόν τα νεότερα από FIFA μεριά, στον Άρη είναι έτοιμοι μόλις (και αν) ακούσουν τα ευχάριστα, να προχωρήσουν στην επισημοποίηση των πρώτων συμφωνιών.