“Έτσι θα περάσει ο Άρης, το ματς θέλει… τρέλα, ένα γκολ θα βάλει ο κόσμος”!

Συντάκτης: Share:
"Έτσι θα περάσει ο Άρης, το ματς θέλει... τρέλα, ένα γκολ θα βάλει ο κόσμος"!

Την ημέρα της Παναγίας, ο Άρης υποδέχεται την Μόλντε για να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα και να περάσει αυτός στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ…

αλλά αυτό το “βαρύ” σκορ του πρώτου αγώνα προκαλεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία, μόνο που ο βετεράνος ποδοσφαιροστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, ήταν απόλυτος, μιλώντας στον FOCUS 103,6 για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.

Είπε χαρακτηριστικά:

-“Η αποστολή των παικτών θα είναι δύσκολη, αλλά στο ποδόσφαιρο, όλα γίνονται και πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ, έστω και στην παράταση. Αυτό το ματς θέλει… τρέλα και πάθος για να ανατραπεί το σκορ. Το πρώτο γκολ πρέπει να μπει στο πρώτο ημίχρονο και να τελειώσει τουλάχιστον 1-0, γιατί εάν βάλουμε δυο γκολ, το τρίτο θα το βάλει ο κόσμος. Ένα γκολ θα βάλει σίγουρα ο κόσμος τγου Άρη, ας βάλουν άλλα δυο οι παίκτες”.

-“Εγώ είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε, όσοι δεν είναι αισιόδοξοι, ας μην πάνε αύριο στο γήπεδο, ας καθίσουν στις ακροθαλασσιές, αλλά την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτή την ανατροπή, θα την έχουν χάσει…”

"Έτσι θα περάσει ο Άρης, το ματς θέλει... τρέλα, ένα γκολ θα βάλει ο κόσμος"!

 

Scroll Up