Φαβορί ο Ιντζόγλου για αντί-Σιώπης

Συντάκτης: Share:

Ο Σάββας Παντελίδης είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν τελικά θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Σιώπη για το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος επέστρεψε από την Αθήνα όπου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, σήμερα έκανε ατομικό και γενικά είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να παίξει, λόγω της διάτασης στο δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τραυματισμός του είναι… ύπουλος και ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής, οπότε θα παίξει τη Δευτέρα μόνο αν είναι απολύτως καλά. Έτσι, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων πρέπει να ετοιμάζεται και για την εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν έχει στη διάθεσή του τον Σιώπη. Ουσιαστικά ο κόουτς του Άρη έχει δύο επιλογές, για παρτενέρ του Ματίγια (θυμίζουμε ότι ο Μπάσα είναι τιμωρημένος). Είτε θα χρησιμοποιήσει τον Κολάσο, είτε τον Ιντζόγλου, δύο ποδοσφαιριστές δηλαδή που είναι υπό αποχώρηση.

Σήμερα, αν κι έκανε αρκετή ώρα τακτική, δεν άνοιξε… πλήρως τα χαρτιά του. Από αυτά ωστόσο που έδειξε, φάνηκε ότι φαβορί για την ενδεκάδα, αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Σιώπης, είναι ο Ιντζόγλου, που γνωρίζει καλύτερα τη θέση.