Φάκελος Ματέο Γκαρσία: Οι δύο προτάσεις και το… παιχνίδι της υπομονής

Συντάκτης: Share:
Βόμβα του προέδρου της Λας Πάλμας: «Ο Ματέο Γκαρσία πωλήθηκε»!!!

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει ότι το θέμα του Ματέο Γκαρσία δύσκολα θα παρουσιάσει γρήγορα εξέλιξη. Κι αυτό αποκλειστικά, λόγω Λας Πάλμας.

Η περίπτωσή του ουδόλως επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη. Είναι ξεκάθαρο πως οι κιτρινόμαυροι θέλουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Ο Άρης προσπάθησε να αγοράσει για πρώτη φορά τον ποδοσφαιριστή, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και κατατέθηκε μία πρόταση που περιλάμβανε επταψήφιο νούμερο. Κρίθηκε πως θα ήταν μπορούσε να γίνει η συγκεκριμένη επένδυση για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Η απάντηση της Λας Πάλμας ήταν αρνητική αντιπροτείνοντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.

Οι κιτρινόμαυροι επανήλθαν, εκεί γύρω στο Πάσχα, καταθέτοντας νέα πρόταση, η οποία δεν έφθανε το ποσό της πρώτης. Κίνηση απόλυτα λογική, από τη στιγμή που ο παίκτης τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Η Λας Πάλμας προς το παρόν εμμένει στα χρήματα που ζητάει και ο Άρης από την πλευρά του δεν πρόκειται να διαταράξει τις ισορροπίες. Το διαθέσιμο ποσό είναι συγκεκριμένο και μόνο για εξαιρετικό λόγο μπορεί να ανέβει. Για παράδειγμα, αν οι Ισπανοί επικοινωνήσουν με την ομάδα και πουν: “Δώστε 100.000 ευρώ παραπάνω από την πρότασή σας”, προφανώς και θα δωθούν.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας εξακολουθεί να δηλώνει δεξιά κι αριστερά ότι ο Ματέο έχει πωληθεί για 3 εκατ. ευρώ, αλλά κανείς δεν ξέρει που. Ούτε οι μάνατζερ ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αυτά είναι τα δεδομένα στην υπόθεση Γκαρσία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο Άρης πιστεύει τον ποδοσφαιριστή και τον θέλει, αλλά με τους δικούς του όρους. Κι όσο η Λας Πάλμας δεν βρίσκει την πρόταση που ψάχνει, όλο κι αυξάνονται οι πιθανότητες των Κιτρινόμαυρων. Αλλά θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή…

Scroll Up