Φαμπιάνο: «Να βγάλουμε τον Άρη από αυτή την κατάσταση – Στόχος η πρόκριση»

Συντάκτης: Share:

Την αρνητική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Άρης, μετά τα τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα δίχως γκολ, σχολίασε ο Φαμπιάνο Λέισμαν τονίζοντας πως είναι ώρα συζητήσεων και εύρεσης λύσεων.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τη Λαμία: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και από αυτό το αποτέλεσμα, θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας στην ομάδα και στην ποιότητα μας, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι με τη Λαμία που πρέπει να πάρουμε την πρόκριση».

 

Για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα: «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι είμαστε σε μια κακή στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι. Είναι στιγμή να καθίσουμε και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Είναι ευθύνη μας να προκριθούμε στο Κύπελλο. Είναι μια καμπή που περνάει η ομάδα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

 

Αναφορικά με το θέμα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο γκολ: «Το γκολ δεν είναι μόνο πρόβλημα των επιθετικών. Είναι όλης της ομάδας, πως είπαμε όπως πρέπει να συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας. Σε τρεις μέρες έχουμε τον επαναληπτικό και είναι ευθύνη μας να προκριθούμε. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις, για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση».

 

Για το πρόγραμμα και τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Οι παίκτες που επιλέγει ο προπονητής να ξεκινήσουν, πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Είναι υποχρέωση μας να προκριθούμε στο Κύπελλο».