Φαμπιάνο: “Το 100% για να πάρουμε τη νίκη”!

Συντάκτης: Share:

Ο Φαμπιάνο μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για το πως περιμένει το αυριανό ματς και αν θεωρεί ότι υπάρχουν διαφορές με τη Γκόμελ: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Η Γκόμελ είχε 16-17 ματς. Ήταν ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι στο 100%. Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην πρόκριση”.

 

Για τη συνοχή της ομάδας: “Ηρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, με ποιότητα. Χρειάζεται χρόνος, τον οποίο δεν έχουμε τώρα. Δουλέψαμε πολύ το τελευταίο διάστημα. Οι λεπτομέρειες παίζουν τον ρόλο τους. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

 

Για το αν θεωρεί ότι η Μακάμπι έχει κάποιο πλεονέκτημα: “Παίζει στην έδρα της. Θα έχει τον κόσμο της. Περιμένουμε να μπει δυνατά στο παιχνίδι. Το ίδιο όμως θα κάνουμε και εμείς. Θα αγωνιστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε αύριο τον στόχο μας”.

 

Για τη σειρά των αγώνων και το γεγονός ότι ο Άρης έχει το δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη: “Οι πιθανότητες είναι 50-50. Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Έχουμε δουλέψει καλά και περιμένουμε δύο καλά παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για αυτά”.

 

Για τη δήλωση του Σάσα, σε ισραηλινό ΜΜΕ, και την άποψή του ότι η Μακάμπι θα… περάσει δύσκολα στο “Κλεάνθης Βικελίδης: “Το πιο δύσκολο είναι τώρα. Αν σκεφτούμε το επόμενο ματς, είναι λάθος. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Χρειάζεται συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια”.