Φέρνει αριστερό μπακ από την Τουρκία!

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του έχει μόνο ένα αριστερό μπακ, τον Μιχάι Κόρχουτ και είναι ξεκάθαρο πως η απόκτηση ενός ακόμη, αποτελεί μία από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας.

Με τον Άλεξ Μενέντεθ… άκρη δεν έχει βγει ακόμη, καθώς ο Ισπανός «κάθεται» στο συμβόλαιο των περίπου 150.000 ευρώ που έχει, την ώρα που οι προτάσεις που υπάρχουν από την Ισπανία, μόλις και μετά βίας φτάνουν στα μισά χρήματα. Παράλληλα, οριστικά παρελθόν για τον Άρη αποτελεί η περίπτωση του Λόρενς Ντε Μποκ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι κρίνουν πολλές τις 250.000 ευρώ που είναι το συμβόλαιο του παίκτη, που δίνει δανεικό η Λιντς.

Έτσι και με δεδομένο ότι δεν υφίσταται θέμα Ιμπάνιες, όπως γράφτηκε χθες, οι άνθρωποι του Άρη κοιτούν τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεχωρίσει μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τουρκική ομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται ο παίκτης να έρθει ακόμη και μέσα στην ημέρα στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, πέραν του ότι πρόκειται για παίκτη, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις.

Μένει να φανεί αν το θέμα θα προχωρήσει ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Μενέντεθ…