«Φεύγει με μεταγραφή ο Ρος» γράφουν στη Γαλλία!

Συντάκτης: Share:

Ο Λίντσεϊ Ρος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους «ασχολήθηκε» ο Άρης την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος στόπερ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, είναι μία από τις περιπτώσεις που «άρεσε» στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο για ένα διάστημα παρατηρήθηκε στασιμότητα.


Ο 26χρονος παίκτης από τον Μαυρίκιο (διεθνής πάντως με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας) δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον προπονητή του στη Λοριάν, Μικαέλ Λαντρό και πλέον και στη Γαλλία υπάρχουν αναφορές περί μεταγραφής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Παρασκευής με την Αζαξιό και σύμφωνα με μια έντονη φημολογία, που έχει αναπτυχθεί είναι κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το γαλλικό δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Μικαέλ Λαντρό επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με την Γκαζελέκ Αζαξιό. Κι αν ο αρχηγός Φαμπιέν Λεμουάν εξέτισε την τιμωρία του κι επιστρέφει δεν ισχύει το ίδιο με τον Λίντσεϊ Ρος, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει κατά τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο».

Μένει λοιπόν πλέον να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι Γάλλοι για τα περί αποχώρησης του παίκτη κι αν τελικά ο Άρης θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του!