Φίλαθλος του Άρη η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Συντάκτης: Share:

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, η πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας και -εκτός πια συγκλονιστικού απροόπτου- η πρώτη γυναίκα «ένοικος» του Προεδρικού Μεγάρου. Δικαστής με μακρά πορεία που την έφερε έως την προεδρία του ΣτΕ, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατάγεται από την Ξάνθη, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι οπαδός του Άρη, έχει μια κόρη τη Νιόβη και, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της, ήταν (μέχρι την ανακοίνωση Μητσοτάκη τουλάχιστον) ιδιαίτερα ενεργή στα social media.
Στη σελίδα της στο Facebook, η οποία πάντως είναι για τα… μάτια μόνο των φίλων της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανεβάζει εικόνες από τα ταξίδια της, από τις διακοπές της με τον σύντροφό της, με την κόρη της Νιόβη, από τις γάτες που υπεραγαπάει και από την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, πριν η ζωή και η καριέρα την οδηγήσουν στην Αθήνα.
Απ’ όσα μπορεί να δει κανείς στη σελίδα της στο Facebook, πάντως, ένα είναι δεδομένο: λατρεύει τη Θεσσαλονίκη κι έχει cover photo τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και τις γάτες, αφού στη φωτογραφία profil είναι εμφανής μια καρφίτσα στο πέτο της σε σχήμα γάτας. Όσοι γνωρίζουν την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου «αποκαλύπτουν» πως είναι φίλαθλος του Άρη, αγαπάει τα ζώα και ιδίως τις γάτες, λατρεύει τα ταξίδια και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, από ανέμελες στιγμές με φίλους ή τον, επίσης νομικό σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

 

Πηγή: Newsit.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up