Φτιάχνουν «χαρτοφυλάκιο μεταγραφών»

Συντάκτης: Share:
Φτιάχνουν «χαρτοφυλάκιο μεταγραφών»

Στο πλαίσιο των αλλαγών που επιχειρούνται στον τρόπο λειτουργίας του Άρη στο κομμάτι της οργάνωσης είναι και η δημιουργία ενός «χαρτοφυλακίου μεταγραφών». Τι ακριβώς είναι αυτό;

Οι ομάδες, σε κάθε μεταγραφική περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών, με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να καλύψουν κενά ή να ενισχύσουν την ποιότητα της. Ο σωστός… τρόπος είναι να σε κάθε περίπτωση να βρίσκονται σε ετοιμότητα, έχοντας ήδη μια λίστα παικτών.

Αυτό που επιχειρείται πλέον στον Άρη είναι το εξής: ανεξάρτητα από το αν πλησιάζει ή όχι μεταγραφική περίοδος, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι παρακολουθούν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί κι ενδεχομένως να εξελιχθούν σε μεταγραφικούς στόχους. Καταγράφουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, ενώ γίνεται «έλεγχος» και σε στοιχεία όπως ο χαρακτήρας και η εξωαγωνιστική ζωή.

Όλα αυτά, συν βεβαίως το κασέ και η οικονομική αξία του παίκτη, καταγράφονται και καταχωρούνται κι έτσι δημιουργείται το «χαρτοφυλάκιο μεταγραφών», το οποίο περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές για… όλα τα γούστα. Έτσι, όταν έρχεται ο «καιρός» υπάρχει ήδη έτοιμη μια λίστα παικτών με όλα τα στοιχεία τους, από την οποία μπορούν να γίνουν επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Scroll Up