Γενικός Γραμματέας Ντονγκ Γκουάν: «Θα συνεργαστούμε με την ΠΑΕ Άρης»

Συντάκτης: Share:
Αυτά συμφώνησε ο Καρυπίδης με τους Κινέζους! (pics)

Στο περιθώριο των επαφών-συμφωνιών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των Κινέζων επενδυτών, του Θόδωρου και της Ειρήνης Καρυπίδη, καθώς και εκπροσώπων του Δήμου, έγιναν δηλώσεις.

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου της Ντονγκ Γκουάν, Ντενγκ Τάο παραδέχθηκε πως ένας από τους στόχους είναι η συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Θεσσαλονίκη, είναι μία εντυπωσιακή πόλη, παρόμοια με τη δική μας. Είναι πολύ γνωστή για τα αθλητικά της δρώμενα. Το ίδιο συμβαίνει και σε μας, μόνο που είμαστε γνωστοί για το μπάσκετ και όχι για το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε στενά τα αθλητικά, έχουμε εικόνα για τον Αρη και τις επιτυχίες του. Ενας από τους σκοπούς μας είναι να συνεργαστούμε με την ΠΑΕ Αρης και να προωθήσουμε τη δική μας πόλη, τη Ντονγκ Γκουάν και να εκπαιδευτούμε στο ποδόσφαιρο. Εχουμε 11 εκατομμύρια κατοίκους, μόνοι οι μαθητές είναι 1,8 εκατομμύρια και θέλουμε να μάθουν ποδόσφαιρο, να έρθουν στην Ελλάδα και να εκπαιδευτούν. Εχουμε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου. Το 1/4 της παγκόσμιας παραγωγής παπουτσιών, παράγεται στην πόλη μας. Από το δικό μας εργοστάσιο προέρχονται τα περισσότερα υλικά για την ανακαίνιση του γηπέδου».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που φιλοξενούμε φίλους και συνεργάτες από την Κίνα. Εχουμε εξαιρετική συνεργασία με στόχο την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων στη Νότια Κίνα. Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε συνεργασία και στον τομέα του αθλητισμού. Γι’ αυτό τους φέραμε στο γήπεδο και τους αναλύσαμε το σχέδιο ανακαίνισης. Μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι δυνατοί στο κομμάτι της τεχνολογίας και έχουν δεσμευτεί να μας στηρίξουν για να ολοκληρωθεί γρήγορα».

Scroll Up