Γι αυτούς τους παίκτες ενδιαφέρεται ο Άρης-Κινήσεις από Χαριστέα!

Συντάκτης: Share:

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης θέλει τερματοφύλακα για τον Ιανουάριο και ήδη έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση ενός γκολκίπερ που επέλεξαν από κοινού Χαριστέας και Ένινγκ, με εισήγηση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά…

υπάρχει κι άλλος στόχος για τον άρη και είναι η απόκτηση δυο πλάγιων μπακ, οι οποίοι θα μπορούν είτε να αντικαταστήσουν επάξια είτε να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα, θα είναι δηλαδή υποψήφιοι για ενδεκάδα. Ψάχνει λοιπόν και βλέπει καθημερινά παίκτες που αγωνίζονται στην δεξιά και αριστερή πλευρά της άμυνας, με στόχο να φέρει στο “Κλ. Βικελίδης” δυο ικανούς να βοηθήσουν στην είσοδο της ομάδας στην εξάδα που είναι ένας στόχος, η συμμετοχή δηλαδή στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Άρης θα αποφασίσει να κινηθεί και για αμυντικό χαφ, σύμφωνα με τις ανάγκες που βλέπει ο προπονητής ότι υπάρχουν και επειδή η προηγούμενη κατάσταση άφησε την ομάδα χωρίς παίκτες στις καίριες αυτές τέσσερις θέσεις (τερματοφύλακας, δεξί μπακ, αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ).

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up