Γιατί δεν θέλει να φύγει ο Ιντέγε!

Συντάκτης: Share:
Η φιλοσοφία... ζωής του Μπράουν Ιντέγε (pic)

Είναι αλήθεια πως το περασμένο καλοκαίρι η τουρκική ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον Ιντέγε. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Νιγηριανός είχε στα χέρια του δύο προτάσεις, μία από τον Άρη κι άλλη μία από τη Μαλάτιασπορ κι έπρεπε να αποφασίσει ποια θα αποδεχθεί.

Ήταν τότε που ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε δράση και τελικά κατάφερε να «ψήσει» τον παίκτη να υπογράψει στους Κιτρινόμαυρους.

Απ’ ότι φαίνεται ωστόσο ο Τούρκοι ουδέποτε σταμάτησαν να ασχολούνται με τον Ιντέγε και γι’ αυτό τον διατήρησαν στην transfer list τους. Άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, παρέα με Έλληνα ατζέντη, βρέθηκαν σε δύο εντός έδρας αγώνες του Άρη και πιο συγκεκριμένα στα ματς με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο λόγος της παρουσίας τους δεν ήταν μόνο ο Νιγηριανός, αλλά κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν σε εκείνα τα ματς, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως λόγω… προηγούμενων, τα μάτια των Τούρκων ήταν στον Ιντέγε.

Τι προκάλεσε το «ξέσπασμα»

Ο 31χρονος επιθετικός κάνει μα προσπάθεια να επανέλθει στο προσκήνιο κι εξακολουθεί να στηρίζει την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη. Παίζει κανονικά, ανεξάρτητα από την παραγωγικότητά του στην επίθεση, είναι γενικά καλός, του αρέσει το περιβάλλον κι εκτιμά την εμπιστοσύνη, που του έδειξαν και του δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Προφανώς και τη δεδομένη στιγμή το θέμα δεν είναι οικονομικό, διότι αν ήθελε θα πήγαινε αλλού με περισσότερα χρήματα. Τώρα όμως θέλει απλά να παίζει, να βρει ρυθμό και να επανέλθει στο προσκήνιο και μάλλον είναι εξαιρετικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει

Scroll Up