“Γκάζια” Καρυπίδη στην προπόνηση: “Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες – Όποιος δεν μπορεί να έρθει να πληρωθεί και να φύγει”

Συντάκτης: Share:

Όπως είχε προαναγγελθεί μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη, ο Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην προπόνηση του Άρη. Κι όχι μόνο για να παρακολουθήσει την προπόνηση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κλείστηκε στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές πριν αρχίσει η προπόνηση και τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι φταίει για την εικόνα στο ματς της Ριζούπολης και γενικότερα του τελευταίου διαστήματος.

“Δεν δείχνετε πάθος. Δεν μπορούμε να χάνουμε τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης”,  τους είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας: “Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα”.

Υπήρξαν τοποθετήσεις ποδοσφαιριστών, το γενικό νόημα των οποίων ήταν πως τα πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού αποσυντόνισαν την ομάδα, έχασε τον ρυθμό της, ενώ πολλοί παίκτες ακόμη δεν έχουν επανέλθει στο 100%.

Από την πλευρά του, ο Καρυπίδης ήταν απόλυτος για τη συνέχεια: “Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες, γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρετε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι…. πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε”.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κιτριόμαυρης ΠΑΕ ανέφερε επίσης πως…: “Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης».

Η κουβέντα έκλεισε με ποδοσφαιριστές να παίρνουν τον λόγο και να υπόσχονται πως από την Πέμπτη θα δείξουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους.