Γραπτές προτάσεις ανανεώσεων (αρχικά) σε δύο…

Συντάκτης: Share:

Μπορεί το ενδιαφέρον του κόσμου του Άρη να εστιάζεται στη μεταγραφική ενίσχυση, ωστόσο για την ομάδα είναι πολύ σημαντική η κατάληξη των συζητήσεων για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Καταρχάς, υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον Κουέστα κι αναμένεται η κατάθεση της τελικής επίσημη πρόταση από τους Κιτρινόμαυρους. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να συμβεί κατά τη διάρκεια της σημερινής (22/7) ημέρας κι αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του για τις υπογραφές.

Θετικό είναι το κλίμα και με τον Ματίγια, στον οποίο επίσης θα κατατεθεί μέσα στην εβδομάδα η τελική πρόταση. Και με τη δική του περίπτωση, υπάρχει η αίσθηση ότι τελικά θα προκύψει συμφωνία, έστω κι αν υφίσταται ακόμη οικονομική διαφορά.

Όσο για τον Μπρούνο Γκάμα, θα χρειαστεί λίγες μέρες ακόμη η υπόθεσή του. Προτιμήθηκε να μη γίνει άμεσα νέα πρόταση στον Πορτογάλο, ο οποίος απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία μαζι του (ίσως και συνάντηση). Οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στις 350 χιλ. ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να δώσει ο Άρης.