Η αλήθεια για Ροζ και Λέγκια Βαρσοβίας  

Συντάκτης: Share:

«Φούντωσαν» χθες οι φήμες, περί οριστικής συμφωνίας για μετακίνηση του Λίντσεϊ Ροζ από τον Άρη στην Λέγκια Βαρσοβίας. Κάτι που όμως, τούτη τη στιγμή, δεν ισχύει, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να συμβεί μιας και απ’ ότι φαίνεται η πίεση που ασκούν οι Πολωνοί είναι ασφυκτική. Σε κάθε περίπτωση όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει Άρης.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το ενδιαφέρον της Λέγκια για τον Γάλλο αμυντικό δεν είναι καινούριο. Υπάρχει εδώ και καιρό, όμως αυτή τη φορά το θέμα είναι προχωρημένο, με την έννοια ότι οι δύο ομάδες πλέον κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η πλευρά του Ροζ δεν διαψεύδει ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον της Λέγκια και προφανώς ισχύει κάτι παραπάνω από το απλώς «γνωρίζει». Το θέμα είναι κατά πόσο θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες για να γίνει η μεταγραφή.

Ο Γάλλος είναι κανονικά με την αποστολή του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ωστόσο, έχει ζητήσει άδεια να πάει στην Πολωνία εκμεταλλευόμενος και το χαλαρό πρόγραμμα που θα υπάρχει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα από πλευράς Κιτρινόμαυρων, επίσημα δεν βγαίνει κάτι, ωστόσο φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση. Τα χρήματα που προσφέρει η Λέγκια δεν ικανοποιούν τον Άρη, που θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε θέσει τον πήχη στο 1 εκατ. ευρώ, ποσό που για την ώρα είναι μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν οι Πολωνοί.

Μία άλλη παράμετρος που θα πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι και το ότι ο παίκτης είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση, όπως και το ότι προφανώς μέχρι την 1η Ιουλίου όταν και θα φανεί αν ο Άρης κάνει μεταγραφές, η ομάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πώληση.

Scroll Up