Η φοβερή ιστορία των γονιών του Λούκας Σάσα. Επιστρέφουν στη Βραζιλία μετά από 3 μήνες!

Συντάκτης: Share:
Με… τρέλα από το σπίτι του «απαντά» στον κορονοϊό ο Λούκας Σάσα (vid)

Οι γονείς του Λούκας Σάσα έπεσαν… θύματα του κορωνοϊού. Όχι βέβαια, οι άνθρωποι δεν έπαθαν κάτι. Είναι εξαιρετικά στην υγεία τους, αλλά… 

Ο πατέρας και η μητέρα του Βραζιλιάνου μέσου του Άρη βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθούν τον Λούκας, όμως ήρθαν στην Ελλάδα ακριβώς μόλις ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού. Έτσι, λόγω των περιορισμών δεν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω στη πατρίδα τους.

Με την χαλάρωση των μέτρων και μένοντας σχεδόν τρεις μήνες στη Θεσσαλονίκη, τελικά κατάφεραν να ταξιδέψουν για την Βραζιλία.

Σχετική ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Λούκας Σάσα στο Instagram, όπου ανέβασε μία φωτογραφία με τους γονείς του και την σύντροφό του και το εξής σχόλιο:

“Υποτίθεται ότι θα ήταν 20 μέρες, αλλά αυτό το ταξίδι κατέληξε να έχει διάρκεια τρεις μήνες! Δεν είχα περάσει ποτέ τόσες μέρες μαζί σας και τι ώραιο συναίσθημα ήταν να σας έχω κοντά μου.

Μέσα σε αυτό το χάος και τις δύσκολες στιγμές που περνάει όλος ο κόσμος, εμείς βρήκαμε την ευτυχία και τη δύναμη ο ένας στον άλλον μέσα στην καραντίνα. Πηγαίνετε στο σπίτι με τον Θεό μαζί σας και σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί.

Σας αγαπώ μικρά μου, πάντα και για πάντα”.

Scroll Up