Η κυρία Μελίνα για το κλάμα της και την έκρηξη συναισθημάτων

Συντάκτης: Share:

Ένα στιγμιότυπο από το πρόσφατο Άρης-ΑΕΚ έγινε… viral. Η κυρία Μελίνα μαζί με τον γιο της, πανηγυρίζουν τη μεγάλη ανατροπή, βάζοντας τα κλάματα σε μία έκρηξη συναισθημάτων.

Η ίδια μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για όλα όσα έζησε και ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είπε μεταξύ άλλων στον Libero 107,4:

“Σήμερα μόνο χαμογελάω; Στα ουράνια πετάω… “ σχολίασε αρχικά και αναφέρθηκε στην απήχηση που έχει στον κόσμο της ομάδας. “Το κατάλαβα μετά το γκολ του Ματέο. Εκεί τα είδα όλα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, για την αγάπη που έχω πάρει. Δεν το περίμενα… Δεν πάω πολύ τακτικά στο γήπεδο λόγω οικονομικών. Οποτε μπορώ, παίρνω τον γιο μου και πάμε. Το παλικάρι μου… Οχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ.

Μόνο που δεν έμεινα στον τόπο. Ηταν πολύ αυθόρμητο. Τόσο μεγάλη ένταση. Στο ημίχρονο δεν μπορούσα να κάτσω ούτε στην καρέκλα. Και στο τρίτο γκολ ήταν λες και ήμουν στον… πλανήτη Άρη”.

Για το δώρο που αποφάσισαν να της κάνουν τα παιδιά του ARIS Media Factory: “Με ενημέρωσαν, μίλησα μαζί τους… Δεν υπάρχουν λόγια. Ευχαριστώ τους πάντες”.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της, σημείωσε: “Τι κλάμα έχουμε ρίξει για τον Άρη… Εδώ κλάψαμε στα δύσκολα. Στις χαρές δεν θα κλάψουμε. Πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας. Και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Θα πρέπει οι γονείς να πούμε στα παιδιά μας ότι τον αντίπαλο φίλαθλο και οπαδό πρέπει να τον σεβόμαστε. Άλκη ζεις και μία ζωή Άρης”.