Η πίεση στα ύψη, αρχίζει η διαχείριση ενόψει ντέρμπι

Συντάκτης: Share:

Το κλίμα είναι βαρύ στον Άρη. Η βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα όσα ακολούθησαν, χρίζουν πλέον διαχείρισης. Κι όλα αυτά ενόψει πολύ απαιτητικού αγώνα, ενός τοπικού ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα του περασμένου Σαββάτου, υπάρχει ξεκάθαρα έντονη πίεση και σίγουρα το κομμάτι της… ηρεμίας έχει πάει περίπατο, με τους ανθρώπους της ομάδας να καλούνται να βρουν λύσεις, ώστε το σύνολο να επανέλθει σε μια κάποια κανονικότητα. Όσο μπορεί να γίνει αυτό βέβαια τη δεδομένη στιγμή.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία επιστρέφουν από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις σε μία “συνάντηση” που λογικά θα έχει το δικό της ενδιαφέρον. Οι όποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα στα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα ενδεχομένως να κοινοποιηθούν και οι αποφάσεις της διοίκησης και δη του Θόδωρου Καρυπίδη. Η επιβολή προστίμου είναι ένα πιθανό σενάριο, με την ιδιαιτερότητα πάντα ότι ακολουθεί ένα ματς ιδιαίτερα απαιτητικό με πολλές ιδιαιτερότητες.