Η πρώτη μέρα από την υπόλοιπη ζωή του….

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Πάει κι αυτό. Η επιστροφή του Άρη στη Super League, στη φυσική θέση του, στο σπίτι του, συνδυάστηκε με μία ακόμη… επιστροφή. Οι Κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν μια απόλυτα πετυχημένη χρόνια εξασφαλίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιστροφή λοιπόν και στο Europa League.

Τέσσερα χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες συν ακόμη δύο που χαροπάλευε στη Super League ήταν πολλά. Πάρα πολλά… Όμως ο Άρης είναι και πάλι εδώ, δυνατός κι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ομάδα χειροκροτήθηκε γι’ αυτά που πέτυχε. Ο κόσμος επιβράβευσε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, διότι αυτό που κατάφεραν μπορεί άλλες εποχές να ήταν το… αυτονόητο. Μπορεί και στο μέλλον να είναι ξανά αυτονόητο. Φέτος, όμως όχι. Ήταν η εποχή της δημιουργίας κάτι νέου. 18 μεταγραφές το καλοκαίρι κι άλλες έξι τον χειμώνα. Δεν ήταν δα κι εύκολο αυτό που πέτυχαν.

Δικαιολογημένα η χθεσινή μέρα είχε πανηγυρικό κλίμα. Ενδεχομένως και τα υπόλοιπα, λίγα, 24ωρα. Διότι ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη, ώστε σε περίπου 50 ημέρες να επιστρέψει ξανά στο γήπεδο για προετοιμασία.

Μία καινούρια μέρα ξεκινάει για τον Άρη. Ευρωπαϊκή και, προ πάντων, με μεγαλύτερους από τους φετινούς στόχους. Και οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να είναι έτοιμοι για την πρώτη μέρα από την υπόλοιπη ζωή τους….

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up